Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална и сертифицирана органична козметика за цялото тяло и за всички в семейството. Нашата козметика е базирана на ботанически и етерични масла, обогатена е с пчелен восък, алое и висококонцентрирани билкови екстракти. Формулите ни са максимално изчистени – в тях има само необходимите за ефикасността на продуктите съставки. Не използваме изкуствени консерванти, аромати, оцветители и подобрители.
Elfeya Cosmetics е подходяща за всеки тип кожа, включително и чувствителна. Предлагаме серии за нашите веган приятели и за най-малките, от ден първи след раждането. Грижим се за проблемна акнеична кожа, борим се с признаците на стареене, стриите, вялата и суха кожа. Всяка формула цели да разреши конкретен проблем – за да дадем на вас и вашата кожа точно това, от което се нуждаете. Не харесваме химикалите и синтетиката, затова в продуктите ни няма да намерите такива.
Ние се грижим за красотата по здравословен и природосъобразен начин. Не тестваме на животни, защото ги обичаме и закриляме. Опаковките ни са рециклируеми и винаги следим новите тенденции във формулирането, за да съхраним Планетата ни с екологично производство.
Продуктовите ни серии са разработени с професионално подбрани етерични масла и натурални аромати, за да превърнат ритуала Грижа за кожата в истинска наслада всеки ден. Вярваме в грижата с удоволствие.
Предлагаме също хипоалергенни продукти, без етерични масла и без аромат – съставът им е изцяло хранителен – подходящи са за хора с реактивна и алергична кожа, деца и бременни.
Можете да поръчате продуктите ни онлайн или на място в аптеки Нове Фарм, дрогерии Бефит, магазини Фантастико и избрани био магазини в София. В блога ни предлагаме информация и съвети за грижата за кожата и нейните нужди в различните сезони.
Винаги сме на разположение за вас!

              http://www.elfeya.com/     

  * Препоръчваме само продукти, които ние употребяваме!

Вашият коментар

Explore More

СУРОВА

ноември 12, 2021 0 Comments 0 tags

НАТУРАЛните барове с полезен ефект върху здравето www.surova.bg