Целта на Живота

юли 9, 2022 0 Comments

Вероятно ти е трудно да посочиш конкретната цел на живота си.

Вероятно ИСКАШ да знаеш целта си.

Колко пъти съм се чудила над този въпрос – Каква е моята цел в живота?

И знаеш ли, всички ние имаме една и съща основна цел – ДА СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ НА ЖИВОТА. Да се насладим на това чудесно пътешествие ЖИВОТ!

Ние сме тук да научаваме едно от най-основните неща – КАКВО ОЗНАЧАВА ДА СИ ИГРАЕШ С ЖИВОТА? Всяко нещо ни носи нещо ново за учене и нещо, с което да се развиваме напред. Всяка връзка, която имаме – ни променя, всяко място, на което сме били – ни изменя, всяко мнение, структура или организация, в която се включим – ни повлиява, но нито едно от тях не следва ДА ПРОМЕНЯ НАЙ-ДЪЛБОКАТА НИ СЪЩНОСТ.

Ние сме тук ЗА ДА ДАДЕМ И ПОКАЖЕМ НА ПЛАНЕТАТА ТОЧНО ТАЗИ СЪЩНОСТ – умението да преминаваме през живота като дете, КОЕТО ПОЗВОЛЯВА НА ВСИЧКО ДА МУ ВЛИЯЕ И същевременно НИЩО ДА НЕ СЪБАРЯ НЕГОВИЯ ИГРИВ И ВЪЗХИЩАВАЩ СЕ ДУХ!

НЕЗАВИСИМО КАКВО НИ СЕ СЛУЧВА В ЖИВОТА, НИЕ ВИНАГИ ЩЕ СМЕ СКЛОННИ ДА СЕ ИЗПРАВЯМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗО! ТОВА Е ЗАЛОЖЕНО В НАС!

Виждали сме как едно дете се радва на сладолед и как бързо забравя след скарване с приятел? Миналото и бъдещето не са вече важни за нас, важни са доколкото да ги опознаем и да се докоснем до тях за да ни обогатят и донаместят, но не и да ни ИЗМЕНЯТ! ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ИМА ИСТИНСКО ЗНАЧЕНИЕ Е КАКВО ПРАВИМ СЕГА. ТОЧНО СЕГА. В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ.

ТОВА Е НАШАТА ТАЙНА И НАШЕТО НАЙ-ГОЛЯМО ОТКРИТИЕ!

Вашият коментар