😌🙈 Много често в живота ни има едни такива моменти, в които сме в застой и не действаме към нещо конкретно, било пък то и към копнежите на сърцето си.Това се дължи не само на НЕузрялата ни готовност към дадено нещо за да потече и навлезе в живота ни, но се случва това да бъде и поради “ сляпата “ ни лоялност към родителите и предците ни, към рода ни изцяло.
Това е една изцяло друга гледна точка на случващото се и често неосъзнавайки, се борим с едни и същи препятствия и модели по пътя си, блъскайки се в тях, а всъщност има нещо по-дълбоко, което ни движи.
Тази гледна точка произлиза от методът на Семейните констелации и точно там са заложени тези най-дълбоки и съкровени, движещи ни несъзнавано модели.
Споделям една молитва или техника за освобождаване, която помага лично на мен и чрез която дори и да не оСЪЗНАВАТЕ все още откъде идва това и чие утвърждение носите със себе си през живота, пак ще проработи за вас, помагайки да започне да се освобождава тази лоялна „зависимост“. Моделът на лоялност го има във всеки от нас, но виждайки и съзнавайки го, можем да изберем да го пуснем и да изберем да следваме себе си, да следваме единствено своя собствен път, пускайки ненужното за нас. Ето я и техниката:
🙏🏻🙏🙏🏻 „Освобождавам се от съпътстващия моя живот модел на лоялност към предците ми.
Освобождавам се от този модел, който е бил нужен на някой от рода ми, но за мен вече е само товар. Освобождавам се от тази лоялност, която на този етап от развитието ми, ми носи повече страдание и липси
, отколкото усещане за удовлетвореност и осъщественост.
Освобождавам се от всичко, което не ми е необходимо и което носи тежест и за всички около мен.
Освобождавам се като предавам отговорността за този модел на убеждение на този, който го е създал и на който е бил нужен. Предавам го в неговите ръце, на мен вече не ми служи.
Освобождавам се от моделът на тежест и го връщам обратно на притежателите му.
Аз се отказвам от него, нека той бъде върнат на мястото си.
Освобождавам се с Благодарност за пътите, в които ми е служил, но вече избирам само и единствено своите собствени модели.
Освобождавам се от чуждите модели с Благодарност и избирам с Любов и Разбиране тези, които служат на мен самата и ме развиват по моя собствен път.
Аз избирам себе си и всичко, което е свързано и отговаря на индивидуалното ми развитие.
Освобождавам се от всичко ненужно за мен като избирам да нося ЕДИНСТВЕНО своите отговорности, които съм придобила по времето на вървене на своя път.
Освобождавам се. Сега.
Вече съм свободен. Аз съм свободна.“
🙏🏻🙏


Вашият коментар

Explore More

ТРЯБВА!

януари 1, 2022 0 Comments 0 tags

На крачка от увереността

октомври 10, 2021 0 Comments 0 tags

ВЯРА

октомври 5, 2021 0 Comments 0 tags

Вярвате ли, че нещата в живота могат да се случват без да се борим за тях?Да ги постигаме и да имаме всичко, което си пожелаем, но с ЛЕКОТА. Без да