Пролетен реСтарт в Родопите


Да рестартираме след зимата, след поредната пандемия, след стоенето вкъщи. Да се освободим от застоялите емоции и мисли. Да направим нещо лично за себе си! Да започнем промяна! Да, от това имаме нужда.


Пречистване, съчетано със зареждане – това ни предстои на прехода между изпращането на зимния период и началото на Новия – пролетта!
Непосредствено след пролетното равноденствие имаме възможност да влезем в синхрон с Природата и енергиите. Можем да оползотворим това време като свалим зимната кожа и започнем нещо Ново и нещо наЧисто.
👉🏼Ако почувстваш отклик в себе си и имаш вътрешна потребност от нещо такова, то това е твоят момент!
Процесът ще завихрим между 31.03 и 03.04. Период, в който с помощта на Новолунието, ще можем да засилим пречистването и да положим добре обмислени и стабилни основи.

👌Мястото е уникално! Закътано и в същото време, свързано със цялата атмосфера наоколо. Село Солища, намира се точно под връх Перелик и на 4 км от Широка Лъка в красивите Родопите. На 20-тина км от Смолян, Чепеларе и Девин. 
Повече информация може да прочетете тук: 
👉🏼https://thereddoorshouse.com/
Названието на къщата се свързва с идеята, която сме заформили – “Къщата с червените врати”. Знаем, че Червеното е цветът на действието и нашата мотивация, затова и мястото ще допринесе още повече за нас в този смисъл – НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО!

Предвидено е всичко необходимо за престоя, като това включва:
—НАСТАНЯВАНЕ
3 нощувки/4 дни в двойни стаи с отделни легла и баня с тоалетна към всяка стая. Настаняването след пристигане става между 15:00 и 21:00. Напускане след края на престоя-до 12ч.
— ХРАНЕНЕ: Вегетарианска храна, по рецепти на Аюрведа.
3 бр. Брънч (закуска-обяд)
3 бр. вечери
2 бр. междинни хранения.
— ПРАКТИКИ 6 бр.
Пранаяма, Йога Асани, Йога Нидра (Релаксация), Крии, Звукова терапия с Тибетски купи. Предвидени по 2 на ден – сутрешна и вечерна, като занятията ще имат конкретна насоченост. Уточняването на тази тематика ще споделим по-подробно в следващото ни обявление.
— РАБОТИЛНИЦИ И БЕСЕДИ: фокус върху определена тематика: физическа, ментална, емоционална.
— СВОБОДНО ВРЕМЕ, ОБИКОЛКИ И МАРШРУТИ. Районът е достатъчно богат и изобилства на места, на които си струва да се спре човек. 
Пакетна цена на цялото събитие:
—425 лв./човек при двойно настаняване и включено всичко необходимо.
— 375 лв./човек при ранно записване до 15-ти февруари.Местата са ограничени.
Запазването на място става с капаро в размер на 200 лв. 
За хора, пътуващи от Бургас и региона, може да се организира споделено пътуване. С останалите ще се проведат допълнителни уточнения.
Очаквайте по-подробна информация за програмата.

https://www.facebook.com/events/2485680391564953

Ето и снимки от отминалото, оСъществило се вече Прекрасно събитие 🙏🏻