Здравей, малко момиче!

Какво чувстваш ТИ вътре в цялата тази картина и на фона на целия този пейзаж? Как се чувстваш – затворена, подтисната, чудеща се какво става и накъде ще поеме корабът на твоя живот, в каква посока,

или се чувстваш истински освободена и разперила криле?

Ако аз би следвало да отговоря за теб и вместо теб сега – това е, че те усещам статична, застинала, притихнала като изплашено малко дете, каквото си, и учудено гледащо, наблюдаващо какво се случва? И… очакваща някой да реши вместо нея. Или решението да се вземе само, да дойде отнякъде…

Стъпки да направиш те е страх, стоиш на едно място, не се движиш, защото незнаеш – сякаш нямаш достатъчно доводи за действие. А нужно ли е да има винаги такива? Не е ли следването на себе си и Интуицията именно пътят да вървиш напред БЕЗ МНОГОТО ОБЯСНЕНИЯ И ДОВОДИ? Подкрепа и сила е да ги имаш, но понякога може и да ги нямаш и въпреки това да се осмелиш да тръгнеш, да тръгнеш след себе си, след интуицията си, гласът на душата си, за да продължиш напред.

Страхуваш се от грешки – от провал, от отхвърляне, неприемане на опита ти. Какво ще стане, ако творим без резултатност? Ако просто го правим? Как ще ни оценят? Страх от изоставяне и самота. Ако рухнем в нечии очи.

Нима всички не грешат и какво значи всъщност грешка? Без твоите грешки нямаше да си тук и сега и да можеш да правиш всичко, което МОЖЕШ да правиш сега. И значат ли нещо тези грешки? Те са уроците и трудностите, предизвикателствата, дадени ни за да израстваме, да преодоляваме и да се развиваме духовно. Опитите ни.

Силна си и Духът ти носи тази сила, момиче, макар и още крехка жена, и ти знаеш това. Чуй и вдигни бариерите на страховете в себе си и тръгни. Знам, че ги знаеш, не веднъж си ги чувала вътре в теб.

Знаеш и вярваш, че Животът е Магия и винаги си вярвала в това. Така е. За теб твоят живот е Магия! Чудо! Приказка! Роман! Мащаб! Съвършенство! Красота! Изобилие! Мечта! Огромни мечти! Твоят живот е Мечта! Сега още чудиш ли се дали е така? Дали да спираш и да те задържат тези страхове, които са неизменна част от теб и така е! Но какво от това! Ти можеш и не веднъж си го показвала. Сблъскваш се отново, стъписваш се и наблюдаваш, анализираш отново една и съща лента, но продължаваш. Защото можеш и е лесно за теб да се справиш! Лесно за теб!

А сега какво? Поговорихме за тези емоции и чувства, човешките неща. Знаем ги. Не са ни чужди. Но не те са сега най-важното, основното… ПОСОКАТА ТИ, МИЛА МОЯ! Когато я изясниш, знаеш, че винаги се случва. Всичко всякога се е случвало! Ти си магьосница и твориш Чудеса! И се Усмихни за това! Знаеш го! Запомни го и върви с това знание! Давай! Върви напред! Върви и разцъфвай! Или разцъфвай стъпка по стъпка и разлисти себе си като любимата ти Орхидея! РАЗЦЪФВАЙ, РАЗЛИСТВАЙ, знам, че си Вярваш и винаги е било така! РАЗПЕРИ ТЕЗИ КРИЛЕ! И оформи твоят АВТЕНТИЧЕН, УНИКАЛЕН ЖИВОТ! Който е дошъл от миналото, но трансформиран, продължава напред! Ти си Магията! Ти я създаваш! ТИ СИ ТОЗИ АНГЕЛ!

РАЗЦЪФВАЙ!

Вярвай го и следвай вечно, без да се обръщаш и без да се усъмняваш, каквото и да ти струва това. Върви, момиче, сега върви, ти можеш, време ти е, сега дойде! Да се разлистиш и полетиш!

До теб съм, имаш винаги и всякога моята вечна подкрепа, прегръщам те, целувам те, Обичам те, давам ти цялата си Топлина и Любов, с теб съм! Ти си моето прекрасно момиче! И ще го направя за всички! Отвори и изпълни всичките си Детски Мечти! ТИ СИ….

източник „Твоят Ангел Пазител“

Вашият коментар

Explore More

Да даваш ……

април 10, 2021 0 Comments 0 tags

„Какво означава даването и какъв е коренът, откъдето произтича желанието за това? Какво помага даването да се случи? ЛЮБОВТА, ОБИЧТА.Замисляйки се по темата за даването, осъзнаваме колко много написано има

Енергиен обмен между мъжете и жените

юни 20, 2021 0 Comments 0 tags

Какво е това жена, коя е жената и с какво се различава от мъжа? Какво е мъжът и с какво се отличава от жената? Господ Бог не е създал просто

ВЯРА

октомври 5, 2021 0 Comments 0 tags

Вярвате ли, че нещата в живота могат да се случват без да се борим за тях?Да ги постигаме и да имаме всичко, което си пожелаем, но с ЛЕКОТА. Без да