ВЯРА

октомври 5, 2021 0 Comments

Вярвате ли, че нещата в живота могат да се случват без да се борим за тях?Да ги постигаме и да имаме всичко, което си пожелаем, но с ЛЕКОТА. Без да притискаме обстоятелствата, без да ги насилваме, без да извършваме всичко ЗАДЪЛЖИТЕЛНО сами?!Свикнали сме да се борим за всичко и да вярваме, че само като „се затегнем“ и като „каталясаме“ от умора и всякакви „външни действия“, само тогава ще стане.Е, аз вече не мисля така.

Някога бях от хората, които толкова се трудеха за пoстигането на целите си, че след това ми трябваха години в бездействие и пасивност за да се възстановя. За да усети тялото ми, умът ми, душата ми, покоя след това дълго бягане и препускане.

Днес, намирайки се на друга фаза на своя живот мога да твърдя следното: АЗ СЪМ ЩАСТЛИВ ЧОВЕК И ИМАМ ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СЪМ МЕЧТАЛА! Винаги са ми се случвали нещата, но като един организиран, трудолюбив и активен човек, при това със силно изразен перфекционизъм, сама със зъби и нокти постигнах всички тези мечти. А сега ТЕ МИ СЕ СЛУЧВАТ.

Като малка исках да имам вълшебна пръчица и да случвам нещата мигновено, с магия. Е, сега стана. Магията работи и се случва.🧚

ДНЕС АЗ ЖИВЕЯ С ЛЕКОТА! Имам прекрасно семейство и цари семейната идилия, за която винаги съм мечтала. Имам животът, за който съм мечтала, децата ми са повече от това, което съм си представяла, аз самата се чувствам повече от успяла. И всичко това без да се напрягам както преди. Това, което ми е достатъчно и се засили в мен за да превърне животът ми в случване с лекота, не е филмът „Тайната“, а това е БЕЗУСЛОВНАТА МИ ВЯРА В ПРОЦЕСА. Вярата ми, че всичко, което е мое, ще бъде мое. И не говоря само за посредствени фрази, а за ИСТИНСКА ДЪЛБОЧИНА НА ТАЗИ ВЯРА.

АЗ ВЯРВАМ, че нещата, които са за теб ти се случват и идват при теб в най-правилния и подходящ за теб момент чрез знаци, хора, събития!ЗАТОВА ВЯРВАЙ!ВЯРВАЙ С ЦЯЛАТА СИ ДУША, ЧЕ ВСИЧКО, КОЕТО ТИ ПРИНАДЛЕЖИ, ЩЕ БЪДЕ! ЕТО ТОВА Е ТВОЯТА НАЙ-УПОРИТА ПРАКТИКА ! ОМ 🙏🏻 🙏🏻🙏🏻

Вашият коментар